torsdag 25. juli 2013

Gutta tester sommeraktiviteter - I dag: TusenFryd



Det har så langt vært en fantastisk sommerferie. Helt nydelig vær og vi har slappet skikkelig godt av. Vi har ikke gjort noen store ting, ikke reist langt, og bare tatt dagene som de kommer. Selvfølgelig har det hjulpet med det gode været.

Dagens utfart gikk til TusenFryd. Et sted det er svært lenge siden jeg har besøkt. Det er ikke lenge siden Lillegutt var der, så han viste vei. "Opp den trappa...Bla bla bla... " også videre, hit og dit.
Førsteinntrykket mitt av parken var ikke all verden. Det virket som en litt sliten park, uten sjel. Mer som en pengemaskin. Billig og enkelt liksom. Men det skulle ikke stoppe Lillegutt fra å ha det gøy. Han forsvant innover i parken. Mot motorsykler, og eventyrskoger, og ikke minst pappas store skrekk. Blekkspruten. Det er så mange ting som går rundt på den greia. Kjenner jeg egentlig jeg blir litt uvel bare av å skrive om den.
Rett ved siden av Blekkspruten kom første store høydepunkt for Lillegutt. Biler og førerkort. Det tok en halv evighet å stå i kø, selv med liten kø. Men det var definitivt verdt det. Etter litt trafikal opplæring, var det på biler og trailere, for litt råning rundt i gatene. Og etter fikk han førerkort.



Vi hadde tatt med oss badetøy, og måtte jo da prøve det lille badelandet. Lillegutt har jo blitt utrolig glad i å bade i sommer. Så her var det utrolig morsomt. Akkurat passe stort for en snart 5 åring. Når det etterhvert begynte å nærme seg litt mat, skjønte jeg hvorfor jeg så så mange med matpakke. Maten var katastrofe. Veldig dyr pizza, og tørr. Hadde vært bedre med et par innpakka brødskiver. 

Helt på slutten av dagen fant Lillegutt sin yndlings attraksjon. Huske greie som gikk rundt og rundt, og selvfølgelig orket ikke pappa mer enn en runde. Så han måtte klare seg alene om han skullee kjøre den mer. Han kjørte 4 ganger i et strekk. Ikke noe probem. 
Dagen toppet seg helt da vi til slutt klarte å vinne to bamser. "StoreFryd" og "LilleFryd".
Kl 19, kjørte vi hjem. Litt sånn go'slitene. 

Vi gir denne parken og dagen terningkast tre. 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar